Olofströms Pistolskytteklubb

Heikki Okka, 27 mar 1950 - 22 apr 2016

Heikki Okka ler

Olofströms Pistolskytteklubb sin ordförande och eldsjäl Heikki Okka gick som hastigast bort fredag 22 april 2016. Heikki blev 66 år.

Det är med stor sorg i hjärtat jag skriver dessa ord om en när och kär vän.

Jag träffade Heikki första gången sommaren 2000. Jag kom till skjutbanan för att höra om vilka möjligheter det fanns för en ”norrbagge” att träna i klubben, de gånger ”han” var på besök hos sina svärföräldrar.

Jag blev mottagen med öppna armar, av en jättetrevlig och engagerad Heikki med ett skratt på lur. Det kan nog alla som har mött Heikki instämma i.

Förutom att vara en mycket duktig skytt som har lagt ner otaliga träningstimmar på sin idrott och vunnit många, många priser så har Heikki lagt ner lika mycket om inte mer tid på frivilligt arbete i klubben. Det är väldigt många som han har hjälpt i gång med pistolskytte via alla prova på-dagar, nybörjarkurser, träningar och tävlingar han hållet i. Heikki har alltid delat med sig av sin kunskap och erfarenhet, något som det är många som har haft stor glädje av.

Heikki har deltagit i Svenska Mästerskapen ett flertal gånger med goda resultat.

Heikki har suttit i klubben styrelse i 30 år, som Ordförande de senaste 3 åren.

Och som om inte detta var nog så var Heikki en mycket duktig hantverkare, som har snickrat, målat och stöpt i en mängd för klubben. Jag upplevde personligen hur duktig Heikki var när han byggde carport, lekstuga och friggebod hemma hos mig för ca. 12 år sedan.

Heikki har varit anställd i klubben som allt i allo i 3 år, något som Olofströms Pistolskytteklubb har haft stor glädje av.

Mina tankar går till Heikki´s familj i deras stora sorg.

Heikki - du är och blir djupt saknat. /Thor Erling Thonrud
Familjens minnes annons i tidningen

Heikki OkkaHeikki tar bild
Heikki Okka

Foto:
Mikael Nygren © - mikael.nygren@oktv.seFamiljens minnes annons i tidningen

Heikki-privatannons

Klubbens minnes annons i tidningen

Heikki-opkannons


För att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats använder vi cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om cookies och vår sekretesspolicy här…