Olofströms Pistolskytteklubb

Senaste nytt från klubben

Stacks Image 3

Rutiner för kommunikation, träning och planering.


Med anledning att det förekommit frågor kring vilka dagar vi har eller inte har träningar, samt hur vi för ut information till medlemmarna vill vi nedan förtydliga de gällande rutinerna:


Kommunikationsvägar för allmän information Olofströms PK

 

 1. Hemsidan: Hemsidan är vår huvudsakliga kommunikationskanal ut mot medlemmar. På hemsidan kan information hittas huvudsakligen i Kalendern och i Nyhetsflödet.
  1. Kalender: I kalendern hittar vi planerade träningstider, arbetsdagar och möten. Kalendern ska hållas uppdaterad så den sträcker sig minst 3 veckor framåt gällande träningstider.
  2. Nyhetsflöde: Nyhetsflödet används för att delge information om kommande klubbtävlingar, styrelsebeslut som kan vara av direkt intresse för medlemmar etc. Avvikelser mot Kalendern, t.ex. en inställd träning etc., skall meddelas i Nyhetsflödet.

    
 2. Medlemssidan på Facebook: Medlemssidan på Facebook är ett smidigt sätt att kommunicera med medlemmar och det är bra att alla officiella beslut som meddelas på hemsidan, även meddelas här. Men då inte alla, både medlemmar och ledare, inte har tillgång till Facebook är hemsidan den huvudsakliga informationskanalen. Resultat från Klubbtävlingar läggs ut på medlemssidan, men läggs inte ut i Nyhetsflödet på hemsidan.

   
 3. Öppna sidan på Facebook: Används till att promota klubben och våra aktiviteter, som t.ex. kommande klubbtävlingar, roliga träningar etc. Öppna sidan på Facebook skall inte användas för att meddela inställda träningar etc.

   
 4. Mail: Information som är viktig att komma ut till alla våra medlemmar, men som är av en sådan karaktär att man inte skriva det på hemsidan som hela världen har tillgång till, skickas ut i en gruppmail till den adressen medlemmar.

 


Ändrade träningstider, inställda träningar, helger

 

 • Juldagen, Nyårsdagen och Påskdagen är det skjutförbud på banan och inga skott får avlossas, utan skriftligt tillstånd från skjutbanechefen.
 • Övriga "helgaftnar" och "helgdagar", oavsett om de är röda eller ej, är det inga organiserade träningar på skjutbanan, däremot är medlemmarna välkomna att träna på egen hand. Medlemmar som är osäkra om det är träning på en viss dag hänvisas till kalendern på hemsidan.
 • De fasta träningstiderna för i år är:
  • Tisdagar kl: 17:00 - 19:00 - OBS: Gäller april och september
  • Tisdagar kl: 18:00 - 20:00 - OBS: Gäller maj till augusti
  • Lördagar kl: 11:00 - 13:00
 • Om en träning av någon anledning måste ställas in skall detta meddelas i nyhetsfödet på hemsidan i så god tid som möjligt. Kalendern behöver inte uppdateras.
 • Om en träning av någon anledning måste flyttas till en annan tidpunkt skall detta meddelas i nyhetsflödet på hemsidan i så god tid som möjligt. Kalendern behöver inte uppdateras.
 • Eventuella ändringar mot reglerna ovan kommer meddelas i Nyhetsflödet på hemsidan.


Med vänliga hälsningar
/Styrelsen

Dela denna sidan:

Inbjudan Seriefält omgång 1Skytteform: Poängfält

Vapengrupp: C

Antal stationer: 6

Startavgift: 20 kr

Tid: Lördag, 13/6, kl 11.00

Föranmälan: Per mail till falt@olofstromspk.se , senast torsdag 11/6. Startlistan mailas tillbaka till samma adress samt läggs ut på interna Facebooksidan.

Anmälan på plats: Accepteras

Krav att få delta: Medlemskap i klubben. Nya medlemmar måste ha genomgått säkerhetskursen, samt deltagit på några träningar (ej nödvändigtvis fält) innan. Skyttar från andra klubbar är välkomna att delta utanför tävlingen.

Vi ses
Dela denna sidan:
Se & gilla oss på:
Stöd Olofströms Pistolskytteklubb med Gräsroten


Välj Olofströms Pistolskytteklubb som förening hos Sparbanken i Karlshamn
Sparbanken i Karlshamn reklam
OPK Kalendern

Öppna OPK Kalender i eget fönster - klicka här - rekommenderas.

Läs mer om våra: Aktiviteter - Träningar - Tävlingar

För att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats använder vi cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om cookies och vår sekretesspolicy här…